Agenţia touroperatoare Amara Tour va continua şi în 2020 zborul pentru destinaţia Tunisia/Monastir. De această dată, în locul companiei Novelair, touroperatorul va opera o cursă săptămânală în fiecare zi de miercuri, în perioada 10 iunie 2020 – 23 septembrie 2020 împreună cu compania aeriană Jasmin Airways, ce deţine în flotă aeronave marca Embraer ERJ-170.

Mihai Costea, reprezentatul agenţiei de turism CAMPION TOUR din SUCEAVA ( n.r. partenera Amară Tour), afirmă că pachetele de vacanţa cu zbor din Suceava sunt deja pregătite spre vânzare pentru toţi cei interesaţi.

„Şi în acest an, preţurile la vacanţele în Tunisia sunt foarte atractive. Un pachet de 7 nopţi în regim All Inclusive la un hotel de 4* costă de la 420 euro/persoană şi include biletele de avion dus-întors cu toate taxele incluse, bagaje de mână şi cală, 7 nopţi de cazare în regim All Inclusive, transfer la sol şi asistență turistică. În plus, cei care aleg să-şi rezerve vacanţă în Tunisia pentru 2020, vor primi ca BONUS asigurări medicale şi storno, o excursie opţională gratuită + o cartelă de internet de 2 GB astfel încât comunicarea cu cei dragi de acasă să fie cât se poate de simplă!”, a declarat Mihai Costea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.