Partenerul Aeroportului „Ștefan cel Mare – Suceava”, compania aeriană WIZZ AIR, va deschide cursa directă Suceava – Memmingen (Germania) din Iunie 2019!

Urmare a eforturilor comune din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Suceava împreună cu Aeroportul ”Ștefan cel Mare” și Aeroportul Allgäu Memmingen din Germania, compania WIZZ AIR va deschide din 17 Iunie 2019 zborul direct Suceava – Memmingen (Germania) cu 3 frecvențe pe săptămână, în zilele de Luni, Miercuri și Vineri.

Avionul va pleca din Memmingen la ora locală 10:20 și va ateriza pe aeroportul sucevean la ora 13:25, iar zborul  retur va decola la 13:55 și va ajunge la destinație la 15:10, ora locală. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul companiei Wizz Air, iar un zbor costă între 99 și 229 de lei.

Colaborarea benefică dintre Aeroportul „Ștefan cel Mare – Suceava” și compania WIZZ AIR este favorabilă în primul rând celor peste 500.000 de pasageri care au ales facilitățile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din August 2016.

Dovadă acestei colaborări este numărul în continuă creștere al pasagerilor care aleg Aeroportul din Suceava, suplimentarea numărului de curse existente din orar, precum și noua destinație anunțată acum.

Tot astăzi, 12 Martie 2019, se va preda Consiliului Județean Proiectul pentru lucrările aferente Extinderii terminalului de la Aeroportul ”Ștefan cel Mare – Suceava”, urmând ca în termen de 30 de zile să fie recepționat și, imediat să se demareze lucrările de investiții finanțate de către Consiliul Județean Suceava.

Aeroportul din Memmingen este situat la 100 km de Munchen și la 100 km de Stuttgart. De aici se poate ajunge foarte ușor în sudul Germaniei având conexiuni cu toată Germania, dar și cu Austria sau Elveția.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.