Primăria și Consiliul Local organizează și în acest an, pe data de 29 iunie, o nouă ediție a „Festivalului Minorităților”, prilej cu care îi așteaptă pe toți localnicii, precum și pe cei care sunt în trecere pe aici să participe la acest eveniment.

Acest festival este astăzi practic, o paradă a portului popular, a cântecului şi dansului specific fiecărei etnii din spaţiul bucovinean şi mai ales este ziua în care oamenii locului își sărbătoresc și Ziua Comunei.

Primarul comunei Cârlibaba, Gabriel Danciu, a declarat că și în acest an s-a lucrat la un program care să reprezinte cu adevărat denumirea acestui festival, program care se dorește a fi pe placul tuturor celor prezenți.

„Evenimentul își propune să promoveze cât mai mult minoritățile din Bucovina și, mai ales, să promoveze oamenii locului așa cum sunt ei: ospitalieri, harnici și sufletiști. Pe scenă vor urca atât artiști din Bucovina, cât și din Maramureș, localitatea noastră fiind atât de aproape de Țara lui Bogdan”, a declarat edilul de aici.

Printre cei care vor urca pe scenă se numără Felicia Oblezniuc, Călin Brăteanu, Maria Mihali, dar și mai multe ansambluri folclorice din județ și nu numai.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.