UPDATE: Studentul de 23 de ani, din București, care s-a aruncat de pe căminul în care locuia a decedat. În ciuda intervenției medicilor care se aflau la locul tragediei tânărul nu a putut fi salvat.

Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș.  La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog. Tânărul se află în acest moment în stop cardio-respirator, informează Antena 3.

Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi care îngreunau operațiunea.
Tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării.

Un student în vârstă de 22 de ani din București se află în aceste momente pe acoperișul unui cămin studențesc și amenință că se sinucide. La fața locului au ajuns și polițiștii, dar și trei negociatori. De asemenea, la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD gata să intervină în caz de nevoie, informează antena3.ro.

Momentan, nu se știe motivul pentru care tânărul amenință că se sinucide. Căminul se află pe Str. Lacramioarei nr. 56 din sectorul 3.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.