Surse medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”  Suceava au declarat pentru SuceavaLive că peste 100 de medici din cadrul unității spitalicești ar fi adus adeverințe de la Medicina Muncii pentru a nu merge la serviciu.

Potrivit acestora, medicii care ar fi înaintat aceste adeverințe către conducerea Spitalului ar fi invocat motivul că nu ar avea voie să lucreze cu pacienți cu coronavirus din cauza diferitelor boli de care ar suferi.

Se pare că cei de la Medicina Muncii ar fi emis aceste adeverințe pentru că nu ar fi vrut să riște nimic în privința sănătății medicilor de la Spitalul Județean Suceava.

De cealaltă parte, contactat telefonic, directorul medical interimar al unității spitalicești, medicul Valerian Gavrilovici, nu a putut confirma informația, subliniind că are un caracter personal, iar astfel de date sunt confidențiale.

Redacția SuceavaLive cere public Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava  să spună câți medici beneficiază de aceste scutiri și să nu recurgă la o comunicare defectuoasă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.