Se văd roadele muncii primarului Gheorghe Fron și a echipei sale de la Primăria Cornu Luncii. Potrivit edilului șef, Căminul cultural din Băișești a fost finalizat și va fi inaugurat și sfințit pe 26 decembrie, începând cu ora 13:00.

Seara de la ora 21:00 Căminul cultural va găzdui Balul Gospodarilor, o manifestare de tradiție a localnicilor. La bal va cânta formația ”Băieții Veseli” din Gura Humorului. De menționat că investiția a costat 575.721 de lei și a fost realizată cu fonduri europene.

Un alt obiectiv care este gata pentru a fi dat în folosință este grădinița din Băișești. Aceasta dispune de atru săli de grupă fiind o investiție cu fonduri europene în valoare de 1,33 milioane de lei din care 153.000 de lei reprezintă cofinanțarea Primăriei.
Dispenarul este și el aproape de finalizare. Este realizat cu fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare PNDL 2 valoarea investiției ridicându-se la 1,138 de milioane de lei.
Cele două investiții vor fi inaugurate anul viitor.

Totodată, primarul Gheorghe Fron a precizat că în satul Brăiești din comuna Cornu Luncii se construiește o sală de sport cu 180 de locuri în tribună. Investiția este realizată prin Compania Națională de Investiții fiind construită de Tehnoconstruct București. Termenul de realizare a investiţiei este de 24 de luni, iar valoarea investiţiei este de aproape 5,3 milioane de lei, plus TVA.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.