Craiova a fost sâmbătă gazda Campionatului Național de Cros organizat de Federația Română de Ateltism, pe Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“. La finalul competiției în cursa de juniori 1, în proba de 6000 metri, atleții de la CSM Dorna Vatra-Dornei, club structurat de Primăria Municipiului Vatra-Dornei, a reușit din nou să obțină rezultate formidabile:Andrei Dorin Rusu a reușit să câștige titlul de Campion Național la individual și, în același timp, să se califice pentru Campionatul Balcanic de cros care are loc în data de 18 noiembrie în localitatea Canakkale-Turcia, dar și la Campionatul European de Cros din 11 decembrie din localitatea Samorin-Slovacia.

O altă medalie de bronz  a fost obținută de echipa  formată din Andrei Dorin Rusu,Marius Radoi,Mihaescu Claudiu Daniel și Miron Alexandru.

Antrenorul Prasneac Cristian a declarat că este extrem de mulțumit de Titlul de Campion Național obținut de Andrei Dorin Rusu, care are ca obiectiv o medalie la Campionatul European de cros.

„Totodată, vreau să le mulțumesc și partenerilor care ne susțin în proiecte noastre: Aqua Carpatica,Romanel,Coloana Center Vatra-Dornei si West Oximoro Vatra-Dornei”, a conchis Prâsneac.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.