Scene şocante în comuna Balaciu, judeţul Ialomiţa, acolo unde o femeie de 53 de ani, venită pentru un consult la cabinetul medical, a căzut în WC-ul din curte, după ce s-a rupt podeaua.

Femeia venise pentru un consult la medicul de familie și a avut nevoie la baie. În momentul în care a încercat să folosească toaleta, aflată în curtea cabinetului şi veche de 30 de ani, podeaua s-a rupt şi femeia a căzut în WC.

Cazul a intrat în atenția opiniei publice după ce rudele femeii au povestit toată întâmplarea pe rețelele de socializare: “(…) mama mea a mers la WC, da da, ăla vechi de 30 de ani și s-a rupt, mama mea a căzut în WC, fraților, a zbierat cât a putut, a auzit-o cineva, au anunțat oamenii și doctorul să vină, să o scoată (…)”.

Din fericire, pacienta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare, așa că nu s-a solicitat intervenția echipajelor SMURD sau ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, edilul localității Balaciu a explicat pentru independentonline.ro că relatările făcute în spaţiul public sunt exagerate.

“Nu a fost vorba despre niciun pericol! Femeia a fost ajutată repede să iasă din WC… S-a dus în jos doar maxim 50 de centimetri. Am făcut demersuri să reparăm acolo unde s-a stricat toaleta. S-au agitat de pomană!”, a declarat Mirel Dănuț Simion, primarul localității Balaciu.

Cazul a intrat și în atenția Direcției de Sănătate Publică Ialomița, urmând ca inspectorii instituției să facă un control amănunțit la cabinetul medical.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.