Duminică, 6 iunie, la ora 04:58, Poliția Mun. Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către S. Florina, de 23 ani, din comuna Udești, cu privire la faptul că a fost lovită de un bărbat in fața restaurantului „Pepper” de pe bld. Calea Obcinilor din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în jurul orei 04.50, în timp ce reclamanta se întorcea de la „Hanul Vânătorului” ,din orașul Gura Humorului, împreună cu soțul său S. Mihai, de 22 ani, din comuna Vulturești și sora sa, C. E., în dreptul restaurantului „Pepper”, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a avut niște discuții în contradictoriu cu S. Mihai, motiv pentru care acesta a lovit-o cu palma în zona feței, după care a plecat împreună cu numita C.E..

S. Florina a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Suceava unde  a fost completat Formularul de Evaluare a Riscului conform art. 5, alin. 2 din Legea 217/2003 privind violența domestică pentru numita S. Florina, de unde a reieșit că există risc iminent asupra vieții și integrității acesteia și există condiții pentru a fi emis ordin de protecție provizoriu.

S. Florina a refuzat emiterea ordinului provizoriu de protecție, fapt pentru care i-a fost înmânată cererea privind  emiterea unui ordin protecție de către instanță. De asemenea, S. Florina nu a dorit să depună plângere împotriva soțului ei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.