Duminică, 10 mai, lucrătorii din cadrul SPR 4 Gălănești, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe un drum forestier în pădure, la aproximativ 2 km de strada Obcini, un tânăr a căzut de pe bicicletă și are durere de coloană.

S-a luat legătura cu apelantul care a declarat verbal faptul că evenimentul s-a produs pe un drum forestier din com. Putna, iar accesul la locul producerii evenimentului se poate face doar pedestru sau cu o mașină de teren.
În urma deplasării la fața locului s-a stabilit că M. Alexandru, 23 de ani, din or. Vicovu de Sus, a ieșit la plimbare cu bicicleta personală, pe un drum forestier de pe raza comunei Putna. La un moment dat, din cauza condițiilor grele de drum, în timp ce cobora, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă, lovindu-se la coloană. Locul producerii accidentului nu este un drum public, astfel că M. Alexandru nu a fost victima unui accident rutier.
La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a oferit îngrijiri medicale, după care l-a preluat și transportat la Spitalul Mun. Rădăuți, diagnosticul prezumtiv fiind de „traumatism coloană vertebrală, zona lombară, prin cădere”.
În cauză urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunea de ”vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.