Începând cu ora 06.00, pe sectorul de drum DN 2, km 442+211 ÷ 482+230, Suceava – Siret, a fost luată decizia restricționării traficului pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza viscolului puternic și a vizibilității scăzute. Restricția este valabilă până astăzi, 05 aprilie, ora 12.00.

Pentru restabilirea în totalitate a circulației, Secția Drumuri Naționale Suceava va interveni pe acest sector cu autospeciale dotate cu lamă și răspânditor de material antiderapant.

În contextul avertizării meteorologice în vigoare, cod portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și strat consistent de zăpadă, în zona de responsabilitate a SDN Câmpulung Moldovenesc s-a acționat pe toate sectoarele de drum din administrare în vederea menținerii fluenței circulației cu 22 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate 453 tone sare și 15 tone nisip. Pe drumurile naționale din zona de munte a județului se circulă în condiții de iarnă pe un carosabil umed pe DN17 sau acoperit cu zăpadă frământată 0-2cm pe celelalte căi rutiere, neînregistrându-se la acest moment blocaje sau restricții de circulație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.