Un tânăr care locuiește în Maine, Statele Unite ale Americii, și care a fost adoptat dintr-un orfelinat din Suceava pe când avea doar 10 luni, și-a dorit din tot sufletul să își cunoască mama biologică sau măcar să afle informații despre familia sa din România.

„Numele meu românesc a fost LUNGU CLAUDIU ANDREI. La vârsta de 10 luni am fost adoptat din orfelinatul SUCEAVA, de o familie minunată! M-am născut pe 20 Decembrie 1997 în municipiul SUCEAVA. Caut orice informație despre familia mea biologică. Numele mamei mele biologice era LUNGU LIDIA, tata necunoscut. De ceva timp mama mea se căsătorise cu un domn numit BIDIREL ȘTEFAN, împreună probabil au locuit în PĂTRĂUȚI, județul Suceava, până în 2005, când s-ar fi mutat în Spania. Doresc să cer ajutorul tuturor de aici. Poate cu o simplă DISTRIBUIRE anunțul meu în România și Spania, va fi văzut de cineva care mă cunoaște pe mine sau pe familia mea biologică. Poate că și ei sunt în căutarea mea!! Vă mulțumesc din suflet și aștept cu nerăbdare vești”, este mesajul tânărului, postat pe o pagină de Facebook.

Postarea acestuia a fost distribuită de mii de oameni, iar în mai puțin de 24 de ore o nepoată a mamei sale a răspuns anunțului și a transmis că familia abia așteaptă să îl cunoască.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.