O profesoară de teatru a fost arestată, luni, fiind acuzată că a întreţinut relaţii amoroase cu un elev de 14 ani, în maşina sa.

Episoadele ar fi fost repetate de mai multe ori. Relaţia dintre Brittiny Lopez-Murray, 31 de ani, şi adolescent ar fi început după ce femeia din Florida i-ar fi trimis mesaje în care îşi mărturisea „sentimentele” pentru el, potrivit raportului întocmit de poliţişti.

Lopez-Murray şi elevul, care acum e în liceu, au schimbat mesaje între ei în care detaliau „cât de mult s-au bucurat de partidele de amor dintre ei”. Uneori, profesoara din Florida îl lua pe băiat după orele de baschet şi apoi cei doi făceau dragoste în autoturismul ei.

S-a culcat cu elevul său

Lopez-Murray a predat la Hialeah Middle timp de patru ani și a fost numită „profesoară începătoare a anului” în 2017. Presupusa relație a fost descoperită, sâmbătă, după ce sora tânărului a văzut mai multe mesaje și fotografii explicite între adolescent și profesoară.

Tatăl băiatului a găsit și fotografii nud ale lui Lopez-Murray pe telefonul fiului său, potrivit raportului. Cei de la şcoală au declarat că profesoara va fi concediată în lumina arestării sale. „Toți angajații beneficiază de instruire și se așteaptă să respecte politica şi standardele de conduită etică a şcolii. Este regretabil că, în ciuda eforturilor noastre, acțiunile unor indivizi sunt contrare comportamentului care se așteaptă de la ei”, a declarat directorul intituţiei.

Lopez-Murray a fost acuzată de comportament obscen şi lasciv, molestare şi implicare într-un act sexual cu un copil.

Unul dintre avocații femeii, Landon Ray, a declarat că Lopez-Murray este „presupus nevinovată până când se dovedește contrariul. Sperăm că toată lumea are răbdare, nu se grăbește să judece și să respecte intimitatea familiei”, a spus avocatul, potrivit observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.