Saptamana trecuta, sefa Spatiului Locativ din Primaria Suceava, Lorena Muresan, a fost nevoita sa-si prezinte demisia, ” din motive personale”.

Surse neoficiale au precizat insa ca realitatea ar fi alta si anume aceea ca Lorena Mureşan a fost pusa sa demisioneze chiar de edilul Sucevei care ar fi descoperit o serie de ilegalitati. Lorena Muresan ar fi luat anumite foloase necuvenite de la doua persoane in schimbul ajutarii inchirierii unor apartamente de necesitate. Lorena Muresan era cunoscuta in rândul colegelor ca fiind o femeie foarte eleganta, dar si corecta, tocmai de aceea ” demisia” prezentata a creat un soc in rândul functionarilor publici din administratia suceveana.In urma cu doi ani, Lorena Muresan, sefa Serviciului Locativ din Primaria Suceava, a lansat primul volum de poezii, „Timp hasurat”.

One Response

  1. Manu

    Era si timpul sa fie descoperita aceasta”doamna sefa”…nu vad legatura dintre eleganta si corecta….bravo,d-l primar Lungu!Va felicit pentru decizie!E mare nevoie in Suceava de mai multe persoane ca d-voastra!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.