Colegiul Național Ștefan cel Mare din Suceava, în colaborare cu Teatrul Municipal Matei Vișniec, invită publicul iubitor de teatru tânăr, sâmbătă 3 decembrie, la evenimentul intitulat „O serată teatrală”.

Programul va începe la ora 18:00 cu spectacolul „Break The Wall”, interpretat de Victoria Art București, de la 19:30 va începe „Un Spectacol Pamfomatic”, interpretat de Atelierul de Teatru Botoșani, iar de la ora 21:00 „Cercul Poeților Dispăruți, susținut de Teatrul Pi Suceava.

Intrarea la spectacole este liberă, dar și pe bază de invitație. Invitațiile pot fi găsite si la sediul teatrului, în limita locurilor disponibile.
Realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul Ministerului Educației și Cercetării prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiului Național Mihai Eminescu Suceava și al firmei de evenimente Epic.Co Agency Suceava.

La eveniment se vor colecta donații care vor merge în fondurile trupei de teatru Pi și se vor folosi pentru achiziționarea unui minim de decor și recuzită necesar în viitorul proiect.

o-serata-teatrala

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.