Trei fapte de natură penală s-au produs la nivelul Judeţului Suceava numai în ziua de dumincă. În toate cazurile, cercetările vor fi continuate, de către poliţiştii suceveni.

Ziua de duminică, 19 iulie, s-a dovedit a fi ziua perfectă pentru comiterea unor infracţiuni de natură penală. Nu mai puţin de trei cazuri de furt, au fost sesizate autorităţilor, într-o singură zi. Primul dintre acestea a fost adus la cunoştinţa autorităţilor încă de dimineaţă. Un bărbat de 83 de ani din comuna Vicovu de Sus, a sesizat poliţia cu faptul că în noaptea precedentă i-a fost sustras un motor electric nefuncţional. În al doilea caz, victima este tot o persoană de vârsta a treia. O bătrână de 76 de ani, din Comuna Frătăuţii Noi, a adus la cunoştinţă organelor legii că, în noaptea de 17 spre 18 iulie, persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţă şi i-au sustras mai multe articole de îmbrăcăminte. Nici în Municipiul Vatra Dornei ziua de duminică nu a trecut fără incidente. Şi aici, poliţia a fost sesizată într-un caz de furt, de motoscuter, de această dată. Proprietarul acestuia a lăsat vehiculul cu cheile în contact, însă a fost norocos, deoarece scuterul a fost găsit de poliţişti, spre seară, pe raza comunei Iacobeni. Inclusiv presupusul făptaş a fost găsit şi legitimat, acesta declarând că proprietarul i-a încredinţat motoscuterul, pentru a-i curăţa carburatorul.

În toate cele trei cazuri, cercetările vor fi continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „furt”, respectiv „furt în scop de folosinţă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.