Joi, 4 iuni, în jurul orei 18:45,  Ioana O. în vârstă de 21 de ani din sat Parva, județul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea autoturismul marca BMW pe DN 17 din localitatea Valea Putnei, com. Pojorâta, din direcţia mun. Câmpulung Moldovenesc către mun. Vatra Dornei, la un moment dat, ajunsă într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu autoturismul marca  AUDI, care circula regulamentar.

 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta faţă a autoturismului marca AUDI, o tânăr de 21 ani din Fălticeni, cât şi a conducătorului autoturismului în vârstă de 24 ani din Fălticeni. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde tânăra a fost diagnosticată cu „traumatism toracic, contuzie genunchu stâng” , iar bărbatul a fost diagnosticat cu „contuzie mână dreaptă”.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat la ambele testări, ulterior fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.