Luni, 10 mai, în jurul orelor 15.25, numita T. Mirela, de 21 de ani, din com. Marginea, conducea autoturismul marca BMW cu numărul de înmatriculare provizoriu pe DN 2E din direcția com. Horodnic de Sus către centrul comunei Marginea. În aceeași direcție de mers, în fața acesteia, se deplasa în calitate de biciclist numitul M. Vasile în vârstă de 52 de ani din com. Marginea.

Ajungând în apropiere de strada care face accesul către magazinul Pepco, coducătoarea auto s-a angajat în depășirea biciclistului, apoi a efectuat imediat manevra de schimbare a direcției spre dreapta, moment în care a acroșat biciclistul cu partea laterală dreapta spate a autoturismului.

În urma impactului biciclistul a căzut în afara părții carosabile, suferind leziuni ușoare, fapt pentru care a fost transportat de către un echipaj de ambulanță la Spitalul Mun. Rădăuți unde a primit îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit următorul diagnostic: „contuzie cot stâng”.

Atât conducătoarea auto cât și biciclistul au  fost  testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la Spitalul Municipal Rădăuți li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.