O spălătorie auto, o vulcanizare şi un magazin mixt din localitatea Mălini din judeţul Suceava au fost afectate de un incendiu produs în cursul dimineţii de duminică, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni și lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din comunele Mălini și Cornu Luncii, în total cu șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o spălătorie şi o vulcanizare auto, iar flăcările erau extinse şi la acoperișul unui magazin mixt, toate construcții corp comun. De asemenea, ardea şi o stivă de cauciucuri uzate.Din fericire, nu sunt înregistrate victime.  Suprafața afectată de foc este de aproximativ 150 de metri pătrați, incendiul este localizat, iar forțele de intervenție lucrează pentru lichidarea ultimelor focare”, a precizat ISU.

Incendiul a fost stins la ora 8:25, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de un coș de fum neizolat corespunzător. Suprafaţa afectată de foc a fost de aproximativ 150 de metri pătraţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.