Primarul orașului Broșteni, Nicolae Chiriac , ar trebui repus în funcție, după ce Tribunalul Suceava i-a aprobat cererea de suspendare a ordinul prefectului de Suceava din mai 2018. Cu toate că au trecut trei zile de la hotărârea judecătorească, autoritățile sunt în continuare „în ceață”.

Cei de la Primăria Broșteni spun că așteaptă un răspuns scris de la Prefectură și că au programată o ședință de îndată a Consiliului Local, care nu are legătură cu Nicolaie Chiriac, dar  în care vor lua act de revenirea acestuia.

Spețele similare demonstrează însă că trebuie să existe și o hotărâre de Consiliul Local prin care edilul să redevină ordonator pricipal de credite, ceea ce ar însemna un nou punct pe ordinea de zi a ședinței de îndată a CL Broșteni.

Pentru buna informare a autorităților vom anexa și o copie a Hotărârii de Consiliul Local din Albeștii de Muscel, județul Argeș, o speță similară, în care primarul a revenit în funcție și nu au existat momente de îndoială în ceea ce privește pregătirea documentelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.