Lucrările de reabilitare a srăzii Biruinței din municipiul Suceava au fost inspectate de către viceprimarul municipiului reședință de județ, Lucian Harșovschi. Acesta a precizat că în această perioadă se lucrează și la refacerea străzii Gheorghe Doja.

De altfel, în ceea ce privește lucrările de pe strada Biruinței, Harșovschi a spus că a trebuit să ducă o muncă de lămurire cu un cetățean, întrucât acesta susținea sus și tare că o parte din partea carosabilă îi aparține.

„Anul trecut s-a refăcut strada Aron Pumnul iar acum se reabilitează total strada Biruinței (refacem trotuarele, canalele, geiger-ele, răsuflătorile de gaz se ridică și schimbăm bordurile) prin turnarea unui nou strat de asfalt.  Un proprietar din zonă a întârziat lucrările deoarece pretindea că o porțiune mare din calea de rulare îi aparține, dar după o discuție purtată la fața locului s-a deblocat situația și lucrarea merge înainte. Tot în zonă reabilităm, turnând un nou covor asfaltic (B.A.D. 16), o porțiune de 6 600 mp din strada Gheorghe Doja”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.