Viceprimarul sucevean Lucian Harșovschi anunță că o stradă nouă va fi construită în apropierea Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Suceava, între blocurile E25 și E26, pentru fluidizarea traficului.

„Pe strada Zorilor, în apropierea Școlii Gimnaziale Nr.4, zilnic, 48 de cadre didactice, dar și părinții a 727 de elevi întâmpină dificultăți în urma blocajelor create din cauza numărului mare de mașini care trec prin zona respectivă în fiecare dimineață.
Ca soluție a acestei probleme, construim o nouă stradă de la 0. Este vorba de o străpungere din fața școlii, între blocurile E25 și E26, prin care legăm strada din fața instituției cu strada principală”, a transmis viceprimarul sucevean.

Potrivit viceprimarului, lungimea proiectată a străzii este de 60 m. Aceasta este prevăzută cu: parte carosabilă de 3,5 m., cu o bandă de circulație; trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 m.; spațiu verde realizat din umpluturi de pământ vegetal, însămânțat cu iarbă.

„Mai mult decât atât, toată zona va fi reabilitată și vor fi create noi locuri de parcare”, a mai precizat Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.