Miercuri, 20 septembrie, la orele 20.22, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa a căzut de pe o scară, aceasta acuzând dureri la nivelul membrelor.

A fost identificat apelantul care a relatat verbal faptul că în timp ce efectua lucrări împreună cu mama sa, în vârstă de 56 ani, la garajul de pe strada Dimitrie Loghin, aceasta s-a dezechilibrat căzând de la o înălțime de aproximativ 2.5 metri de sol. În urma incidentului, femeia a acuzat dureri în zona membrelor.

La fața locului a fost prezent și un echipaj din cadrul SAJ Suceava, care au transportat-o pe femeie la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, un diagnostic preliminar fiind ,,fractură șold stâng” și ,,luxație umăr stâng”.

În cauză a fost întocmit proces-verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului de Proximitate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.