Sâmbătă, 28 decembrie, la ora 08.25, în timp ce conducea autoturismul pe strada Zorilor din municipiul Suceava, o femeie de 33 de ani din municipiul Suceava, a oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei localnice de 60 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător dar când pietonul a ajuns în partea stânga faţă a autoturismului, s-a dezechilibrat şi a căzut pe autoturism. 

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat  femeia de 60 de ani care a declarat faptul că, pe fondul unor afecţiuni medicale locomotorii mai vechi, s-a dezechilibrat și a căzut, nu are leziuni nici pretenţii şi nu doreşte să fie transportată la spital. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemea pietonul a fosttestatde poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat prelevarea probelor de sânge.  

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.