O femeie a fost rănită și trei maşini au fost avariate din cauză că un şofer nu a păstrat distanţa în mers faţă de maşina care circula în faţa lui.

Duminică, în jurul orei 13.58, pe DN 29, în localitatea Dumbrăveni, un tânăr de 26 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de maşina care circula în faţa sa, condusă de un bărbat de 46 ani, din municipiul Suceava, şi a intrat în coliziune faţă-spate cu aceasta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost proiectat în maşina condusă de o femeie de 37 ani, din municipiul Botoşani, care se afla în faţa sa şi era oprită, în aşteptare, deoarece un alt autoturism din coloana de vehicule a semnalizat intenţia de a schimba direcţia de deplasare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din maşina condusă de bărbatul de 46 de ani.

Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.