Vineri, 12 februarie, a.c., ora 19.04, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În jurul orei 19:00, Irina M. de 29 ani, din mun. Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat părăsind partea carosabilă prin dreapta, a pătruns în gardul ce împrejmuieşte un imobil și s-a oprit în curtea acestuia. În urma coliziunii, au rezultat doar pagube materiale, nefiind victime omeneşti.          

          Întrucât conducătoarea auto avea halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul municipal Vatra Dornei unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.   

S-a întocmit dosar e penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea uni vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.