Sâmbătă, 29 august, ora 05:40, ofițerul de serviciu din cadrul Poliția Municipiului Fălticeni a sesizat prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că pe D.J. 209, în loc. Poiana Mărului, comuna Mălini, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane iar autorul a părăsit locul faptei.

Fiind efectuate verificări s-a stabilit că la data de 28.08.2020, în intervalul orar 15:00-16:00, un bărbat de 59 ani din comuna Mălini, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe partea dreaptă a drumului pe sensul de mers Mălini către Văleni, a fost acroșat din spate de un autovehicul neidentificat, autorul părăsind locul faptei.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care s-a deplasat la domiciliu și întrucât pe parcursul nopții s-a simțit rău a solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital, unde s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „contuzie piramidă nazală și plăgi excoriate faciale”.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La 29.08.2020, ora 08:10, în urma măsurilor întreprinse, a fost identificat autovehiculul și autorul producerii accidentului, respectiv, o tânără de 19 ani, din mun. Fălticeni. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l, alcool pur în aerul expirat.        

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului” .

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.