În noaptea de 17 spre 18 februarie, la orele 00:21, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Dolhasca au fost sesizați prin SNUAU 112  de către P. Gheorghiţă, din sat Probota, cu privire la faptul că B. Lenuţa, de 20 ani, cu domiciliul stabil în sat Uda, com. Tătăruşi, jud. Iaşi, a băut diluant.

A fost identificat apelantul, iar din aspectele relatate a rezultat faptul că B. Lenuţa a consumat băuturi alcoolice spre seară, când acesta era plecat la muncă, iar când a revenit la locuinţă în jurul orelor 00:00 a simţit miros puternic de diluant în locuinţă. În acel moment a întrebat-o pe concubina sa de ce miroase a diluant, iar aceasta i-ar fi spus că a consumat diluant pe motiv că se află în depresie.

La faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul SMURD ce a preluat-o pe femeie, în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite la U.P.U Fălticeni aceasta acuzând dureri abdominale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” , ce va fi soluționat procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.