Politiştii din Londra au deschis o anchetă, după ce o tânără de 21 de ani a fost înjunghiată mortal în fata unei şcoli din oraş. Principalul suspect este un tânăr de 20 de ani.

Alarma s-a dat noaptea trecută în jurul orei 00:00. Un apel la 112 anunta că o femeie a fost înjunghiată pe o alee de lângă Church Gardens, South Ealing,scrie The Independent.

Ucisă în miez de noapte

Împreună cu Serviciul de Ambulantă din Londra, politiştii au mers de urgentă la locul tragediei şi au găsit-o pe tânără prezentând mai multe răni înjunghiate. În ciuda eforturilor de a o salva, femeia a fost declarată decedată de către medici chiar şa fata locului.

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat, fiind considerat principalul suspect pentru moartea femeii. Anchetatorii spun că au reuşit să afle şi identitatea femeii, urmând ca rudele acesteia să fie infromate despre cele întâmplate. Medicii legişti urmează să realizeze acum autopsia trupului neînsufletit, iar politiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost ucisă tânărs.

„Acesta este un incident cu adevărat șocant, care va cauza, în mod înțeles, îngrijorare semnificativă în rândul comunității locale și a londonezilor în ansamblu. Violența de orice fel, dar în special împotriva femeilor și fetelor, are un impact profund asupra comunităților și, în mod înțeles, acest lucru va avea un impact asupra încrederii celor din zonă care își desfășoară activitățile zilnice”, a transmis comandantul Sean Wilson, potrivit observatornews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.