O fată în vârstă de 24 de ani, din Bistriţa-Bărgâului, şi-a dat foc în faţa iubitului, într-o criză de gelozie, iar acum se zbate între viaţă şi moarte la spital.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută (16-17 septembrie 2019), în jurul orei 02.00, atunci când fata de 24 de ani s-a întâlnit cu iubitul ei şi au început să se certe.

Într-o criză de gelozie, fata şi-a turnat benzină pe haine şi apoi şi-a dat foc, înainte ca iubitul ei să poată interveni.

Tânărul a încercat să stingă flăcările şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj medical a transportat-o pe tânără la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, acolo unde a fost stabilizată.

Medicii au cerut ca tânăra să fie transferată la o clinică de specialitate din Bucureşti din cauza arsurilor foarte grave.

“La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adusă în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 2.30, o femeie de 24 de ani cu arsuri de gradul 3 pe aproximativ 45 la sută din suprafaţa corpului (cap, faţă, gât, membre superioare, torace anterior, flancuri, abdomen), arsuri de căi aeriene, conştientă, însă cu dureri mari. Pacienta a fost tratată în UPU şi în această dimineaţă va fi transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Camelia Strungari.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.