Vineri, 12 iunie, la ora 09.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin plângere de către o tânără de 25 ani, din mun. Rădăuţi, despre faptul că la 08.06.2020, în timp ce se afla în Piaţa Agro Alimentară din mun. Rădăuţi, pe fondul unor divergenţe ar fi fost agresată fizic de către fostul concubin, de 32 ani, localnic, care i-a adresat şi ameninţări cu acte de violenţă.

Potrivit IPJ Suceava, s-a stabilit că la 08.06.2020, orele 16.00, în timp ce femeia se afla în Piaţa Agro Alimentară din mun. Rădăuţi, a fost interpelată de către fostul concubin, care a agresat-o fizic şi i-a adresat şi ameninţări cu acte de violenţă.

Femeia de 25 de ani nu a suferit leziuni ca urmare a actelor de agresiune şi nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, însă a depus plângere prealabilă.

 Fiind audiată, victima a declarat faptul că se află într-o stare de temere şi a solicitat eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu.

În cauză, în urma redactării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbatul de 32 de ani, începând cu data de 12.06.2020, ora 11,00 pe o perioadă de 5 zile.

În cauză, s-a întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.