Luni, 12 august, la ora 00:51, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 de către P.R., din orașul Vicovu de Sus, despre faptul că a o prietenă de-a acesteia a căzut din balconul unei locuințe din localitatea Bivolărie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în seara de 11.08.2019 a fost la o petrecere de majorat împreună cu prietena sa, M.L.B., de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, organizată în localitatea Putna. În jurul orei 00.30 P.R. a observat faptul că la petrecere M.L.B. a consumat băuturi alcoolice în exces, a hotărât să se deplaseze către domiciliul acesteia, cu scopul de a o pune la somn. Acestea au ajuns la imobilul în care fata locuiește, pe raza localității Bivolăria, unde a discutat cu A.B., de 39 ani, mama numitei M.L.B.. În timp ce acestea aveau o discuție pe tema petrecerii, M.L.B. a urcat la etajul imobilului unde locuiește, a ieșit pe balcon, și din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol circa 2,50 metri în fața casei. Balconul locuinței nu este prevăzut cu bara de protecție.

La fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu “TCC grav prin cădere, hemiblegie dreaptă H.I.C” fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.