Duminică, 6 decembrie, la ora 8:50, SPR 9 Șcheia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie de 20 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, a fost lovită de către un bărbat de 26 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tânăra locuiește pe raza comunei Ciprian Porumbescu și lucrează la magazin din localitatea Mihoveni, comuna Șcheia. În dimineața de 06.12.2020, în jurul orei 8:00, când a ajuns la locul de muncă, era așteptată de fostul său concubin, bărbatul de 26 de ani din localitatea Ilișești.

Aceasta nu a vrut să discute cu el motiv pentru care a intrat în incinta magazinului. Bărbatul de 26 de ani  a venit din urmă, i-a luat telefonul din mână, a ieșit afară și l-a izbit de pământ, ulterior agresând-o pe tânăra de 20 de ani. 

Persoana vătămată a formulat plângere prealabilă pentru săvârșirea infracțiunilor de „distrugere” și „violență în familie”.

Tânăra a declarat că îi este frică de fostul său concubin, motiv pentru care este de acord cu emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În urma completării formularului de risc a rezultat risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordinul provizoriu de protecție din 06.12.2020, cu începere de la data de 06.12.2020, ora 10.00 până la data de 11.12.2020 ora 10.00 prin care s-a dispus ca agresorul să păstreze o distanță minimă de 100 metri de persoana vătămată, de locuința sa și de locurile de muncă.

A fost identificat bărbatul de 26 de ani pe raza localității Ilișești, ocazie cu care i-a fost adus la cunoștință ordinul de protecție provizoriu emis. Totodată, i s-a adus la cunoștință faptul că încălcarea oricărei măsuri dispuse prin ordinul de protecție constituie infracțiune.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.