Bianca-Maria Ianovici, din comuna Dorna Candrenilor, în vârstă de 18 ani, își face mândră familia, dar și comunitatea din care face parte, asta după ce a fost admisă la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov.

Și Primăria Comunei Dorna Candrenilor, prin primarul Dănuț Candrea, a ținut să transmită un mesaj de felicitate și să îi ureze succes în tot ceea ce și-a propus.

„În vârsta de numai 18 ani, ambițioasă și devotată, tânăra Bianca-Maria Ianovici din Comuna Dorna Candrenilor, a fost admisă la Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov unde a obținut cea mai mare nota la examenul de admitere din țara (9.98) la specializarea piloți elicoptere! 
Ne mândrim ca faci parte din comunitatea noastră și îți uram mult succes in tot ceea ce ți-ai propus”, a transmis primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” este o instituție de învățământ superior militar din Municipiul Brașov, cu atribuții în domeniul învățământului superior și cercetării științifice, misiunea sa fundamentală fiind formarea ofițerilor licențiați pentru armele de bază ale Forțelor Aeriene și alți beneficiari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.