Marți, 19 noiembrie, la ora 14:08, O.S. din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, a fost sesizat de către M.I., de 38 ani, din comuna Dornești, cu privire la faptul că a fost implicată într-o tamponare pe raza localității de domiciliu, iar autorul a plecat de la fața locului. 

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 14:00, M.I. conducea autoturismul marca VW Golf, pe strada Dreptății din com. Dornești, iar în dreptul unui magazin, autoturismul acesteia a fost acroșat de autoutilitara marca Ford Transit. După impact, M.I. a coborât din autoturism, moment în care a observat faptul că autoutilitara menționată și-a continuat deplasarea, fără a opri.

La câteva minute de la sosirea echipajului de poliție la fața locului, M.I. a solicitat prin apel la SNUAU 112, intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, întrucât acuza dureri la nivelul capului. Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde s-a constatat că nu prezenta leziuni în urma accidentului, ci se afla în stare de șoc. 

S-a procedat la soluționarea evenimentului rutier, fiind consemnată declarația de tamponare a conducătoarei auto, precum și eliberarea autorizațiilor de reparație.

În jurul orei 17:00, la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, s-a prezentat I.L., de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, care a declarat faptul că a condus autoutilitara marca Ford Transit, pe ruta comuna Frătăuții Noi – comuna Dornești și retur, iar în jurul orei 14.00, a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza comunei Dornești. Susnumita a mai declarat că nu deține permis de conducere, iar din cauza emoțiilor a plecat de la locul producerii evenimentului rutier.

S-a procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, rezultând faptul că I.L. nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.