Diana Maganu are 21 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă poate pregăti deserturi apreciate chiar și de chefi, nu doar de clienții săi!

În timp ce a pregătit un mousse de ciocolată albă cu ananas, tânăra de la „Chefi la cuțite” a povestit mai multe despre ea și pasiunea ei pentru bucătărie, descoperită încă de la vârsta de nouă ani.

„M-am înscris la Chefi la cuțite să mă pun la încercare, să-mi demonstrez ceva mie, să văd dacă preparatele mele sunt apreciate și de niște chefi. Acuma sper să am succes”, a dezvăluit Diana Maganu.

Tânăra de 21 de ani a locuit în Italia până la 18 ani, apoi s-a mutat cu soțul în Germania. De curând, cei doi au venit în România și și-au deschis propria afacere, bazată pe pasiunea concurentei de-a face torturi ieșite din comun.
Tânăra a dezvăluit că s-a născut având patru degete și acest lucru a făcut-o să aibă o copilărie dificilă, fiindcă mereu a fost ținta glumelor copiilor din jur. Totuși, Diana Maganu a reușit să treacă peste acest aspect și azi gătește și are propria afacere, fără probleme. Povestea ei emoționantă poate fi privită ca o adevărată lecție de viață!

„Rupe barierele, mamă, pentru că poți. Lasă complexele deoparte, nu mai pierde vremea, ieși în față”, a fost sfatul dat de Florin Dumitrescu, după ce chefii i-au dat trei cuțite!

 

 

Sursa: www.a1.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.