Marți, 3 noiembrie, la ora 18:45, L.C., de 36 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177A, în interiorul localităţii Stulpicani, având direcţia de deplasare Ostra către Frasin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum (sector de drum în curbă la dreapta, în condiții de ceață, umed), a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontal-laterală stânga cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către P.L., de 35 de ani, din comuna Ostra, fiind proiectat în afara părții carosabile, în partea dreaptă, având în vedere sensul de deplasare orașul Frasin către localitatea Ostra, după impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului, luând și autoturismul implicat în accident de la fața locului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto P.L., care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, i s-a stabilit diagnosticul de: „T.C.F. şi contuzie ușoară sternală”, după care a fost externată. 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.