Miercuri, 17 martie, la ora 07:33, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din orașul Vicovu de Sus, cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, un pieton a fost lovit de un autoturism.

Din primele verificări și din declarațiile martorilor, a rezultat faptul că în jurul orei 07.15,  autoturismul marca VW Golf condus de C. Raluca în vârstă de 19 ani, din orașul Vicovu de Sus, a surprins un pieton care se deplasa pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, din direcția com. Straja spre com. Vicovu de Jos.

Din declarația scrisă a conducătoarei auto a rezultat faptul că în jurul orei 07.15, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca VW Golf, echipat cu anvelope de  iarnă, pe DJ 209G, pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu  de sus, din direcția com. Straja spre com. Vicovu de Jos, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a surprins pietonul B. Petru, în vârstă de 51 de ani, din orașul Vicovu de Sus.

 Din declarația scrisă a pietonului B. Petru a rezultat faptul că, la 17.03.2021, în jurul orei 0715, în timp ce se deplasa pe D.J. 209G, pe strada Calea Bucovinei din orașul Vicovu de Sus, pe partea stângă a direcției de deplasare com. Straja – com. Vicou de Jos, a fost surprins și împins spre șanț de un autoturism care se deplasa din spatele său. Pietonul a declarat în scris că nu a suferit leziuni și nu solicită îngrijiri medicale.

C. Raluca a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

B. Petru a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 În cauză, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional conform O.U.G. 195/2002R.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.