Sâmbătă, 15 iunie, la ora 03:43, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către Carmen A., despre faptul că o tânără a încercat să se sinucită, tâindu-și venele.

 Ana C. în vârstă de 28 de ani locuiește împreună cu bunicii săi  în același imobil, însă în încăperi separate.  În dimineața zilei de 15.06.2024, în jurul orelor 03:40 bunica acesteia a fost apelată telefonic de către susnumita, fapt pentru care a urcat la etajul locuinței, în camera sa, găsind-o căzută lângă pat, semiconștientă. La nivelul antebrațului stâng tânăra prezenta o plagă deschisă, provenită în urma folosirii unei lame, găsită în apropierea victimei.

Din verificările efectuate s-a mai stabilit că Ana C. este cunoscută cu afecțiuni psihice, având în trecut alte două tentative de suicid, una prin îngerare de medicamente și cealaltă prin provocare de leziuni cu un cuțit, sens în care a fost internată la o unitate spitalicească de specialitate.

   La faţa locului s-a deplasat și un echipaj de ambulanţă care a găsit victima conştientă, fiind transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde  i s-a stabilit următorul diagnostic: plagă antebraț stâng prin tăiere cu o lamă voluntar; tentativă de suicid. Nu a fost nevoie ca tânăra să rămână internată în spital.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 alin. 2 din  Codul Penal, care va fi soluționat procedural de către lucrători din cadrul B.I.C. Vatra Dornei .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.