Miercuri, 17 februarie, la ora 09:33, C. B. de 20 de ani din comuna Poiana Stampei a condus autoturismul marca BMW pe str. Argestru, din mun. Vatra Dornei, din direcţia Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, iar când a ajuns într-o curbă la dreapta, carosabilul fiind umed, nu a adaptat viteza la condițiile de drum a derapat și a lovit în spate autoutilitara marca Fiat condusă de către numitul Ș. G., de 54 ani, din comuna Dorna Arini, care circula în aceeași direcție de mers și efectua un viraj la stânga pentru a intra într-o parcare.

După impactul cu autoutilitara autoturismul BMW a ricoșat si a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard pe care l-a avariat pe o porțiune de 5 metri.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a numitei C.B., care a fost transportată la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Conducătorii ambelor autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.