Joi, 26 noiembrie, în jurul orei 18:00, Vasile R., de 41 ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în localitatea Milișăuți, a fost surprins de manevra efectuată de Petronela D., de 24 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa cu bicicleta și a virat brusc la stânga, fără a se asigura și fără a semnaliza și, deși a încercat să evite coliziunea cu aceasta nu a reușit, lovind-o cu partea din față a autoturismului și proiectând-o pe carosabil. 

Biciclista a suferit leziuni ușoare și a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost examinată de cadrele medicale și i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie braț stâng cu entorsă de cot”. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Petronela D. a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,79 mg/L alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.