Astăzi, ora 07.25 Politia Orasului Gura Humorului a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-o familie din localitate, un barbat de 48 de ani se manifesta agresiv. Patrula de serviciu  formata din doi polițiști s-a deplasat la fata locului unde a fost asteptata in fata curții de tatal bărbatului agresiv care a relatat polițiștilor ca fiul sau face scandal si s-a încuiat in baia locuinței, fiindu-i teama sa nu recurgă la un gest necugetat.

Polițiștii au fost conduși de proprietarul locuinței in interior, dupa somatiile verbale un politist in varsta de 40 de ani procedand la forțarea ușii de acces in baia locuinței. In acel moment  barbatul de 48 de ani l-a lovit pe politist cu un obiect ascuțit in zona subbratului   stâng provocandu-i o plaga înjunghiata. „Precizăm faptul ca polițistul purta maieul antiinjunghiere astfel încât leziunea nu a vizat o zona vitală. Cu ajutorul echipajului venit in sprijin s-a reusit imobilizarea agresorului, acesta fiind preluat si condus la sediul Poliției Orașului Gura Humorului pentru a fi audiat de către procurorul de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Politistul a fost transportat la o unitate sanitară pentru evaluare medicală fiind in afara oricărui pericol. Prin unitatea de parchet urmeaza sa se dispuna masuri procedurale fata de agresor in funcție si de evaluarea capacității de discernământ.

 

 

 

Precizăm că fotografia este cu caracter ilustrativ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.