Militarii Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc şi membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Izvoarele Sucevei, împreună cu angajaţi ai Poliţiei de Frontieră, au intervenit, miercuri seară, pe raza localităţii Bobeica, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase.

Din cauza precipitaţiilor abundente, în albia pârâului Bobeica s-a format o viitură, de aproximativ trei metri înălţime, care a antrenat aluviuni şi resturi de exploatare forestieră ce au afectat două curţi şi o locuinţă din satul Bobeica. De asemenea, viitura a mai afectat şi două podeţe.

După retragerea apelor, echipajele de intervenţie au degajat zona de aluviunile şi resturile de exploatare forestieră, antrenate de viitură, şi cu ajutorul unor utilaje au decolmatat şi au consolidat podeţele afectate. Pe timpul intervenţiei, s-a acordat asistenţă medicală primară unui bărbat cu afecţiuni respiratorii. Acţiunea forţelor participante s-a încheiat în jurul orei 23.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.