Un eveniment deosebit va avea loc în Bucovina, la Gura Humorului, în perioada 3-6 octombrie. Este vorba despre Summitul RePatriot, ediția a IV-a, eveniment care va aduce împreună 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri români în străinătate cu 100 dintre oamenii de afaceri şi manageri de succes din România.

În cadrul summitului se va discuta despre fundamentele economice ale României, oportunități și cum arată contextul pentru dezvoltarea afacerilor în România, precum și despre consolidarea punților de colaborare.
Timp de patru zile vor avea loc atât întâlniri oficiale, cât și întâlniri informale, organizate pe domenii de activitate şi interes, în care participanții vor afla informaţii concrete direct de la oameni de afaceri.

Acțiunea este o continuare a edițiilor trecute când am încurajat conectarea Diasporei la mediul de afaceri din România. A fost o onoare pentru noi ca în cadrul acestor evenimente să avem susținerea Administrației Prezidențiale, iar mesajul Domnului Președinte Klaus Iohannis a dat o importanță deosebită mesajului de conectare a Diasporei cu Țara. Acest lucru a fost remarcat de către participanții din afara granițelor, oameni de afaceri influenți în țările de adopție, care au străbătut cale lungă, cât și de oamenii de afaceri de acasă, liderii de business prezenți care împreună grupau peste 15% din PIB-ul României”, au transmis organizatorii.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.