Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Ioan Bogdan Codreanu consideră că până acum au existat anumite zone care au fost favorizate, în timp ce restul au rămas în urmă.

Bogdan Ioan Codreanu, candidatul PMP pentru președenția CJ

Astfel, acesta și-a propus să iasă din tiparul candidaților pentru această funcție și să nu mai treacă cu vederea nevoile oamenilor din acest județ.

Învățământul poate ocupa un loc fruntaș în județul Suceava. Există comune în care școlile arată mai bine ca la oraș, la fel cum mai există astăzi școli în care se învață în condiții deloc europene. Nu mai putem tolera indiferența politicienilor care conduc acest județ, sau care își doresc din nou să fie la putere, pentru a putea da, din nou, ordine și pentru a-i putea favoriza pe unii, care au o culoare politică agreată. Fără îndoială, copiii noștri merită mai mult, de aceea, prioritatea zero pentru mine va fi învățământul, la nivel de județ, nu de anumite zone”, a spus candidatul PMP.

Ioan Bogdan Codreanu, a mai declarat că și la capitolul „ sănătate”, s-a pus accent doar pe Spitalul Județean, în timp ce în spitalele din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului sau Fălticeni, fie nu s-a investit, fie nu s-au finalizat lucrările, cum este cazul spitalului din Fălticeni.

Boala nu te întreabă dacă ești din apropierea spitalului din Suceava sau dacă locuiești într-un cătun dintr-o comună de la munte. De aceea, atenția trebuie să se îndrepte către toate spitalele din acest județ. Îi invit pe politicienii moderni, care disperă să obțină această funcție, să fie prezenți când un om are nevoie de anestezie, iar spitalul din Câmpulung are un singur doctor anestezist. Realitatea este de fapt alta decât o arată politicienii din județ, în conferințele de presă. Sistemul sanitar din întreg județul Suceava și mai ales, felul în care sunt tratați bătrânii în căminele din județ mă vor preocupa în mod special”, a subliniat Codreanu.

Nu doar învățământul și sănătatea se află pe lista de priorități a lui Codreanu, însă acesta a declarat că a dorit să insiste pe aceste domenii, întrucât este convins că nu se mai poate continua în felul acesta.

Trebuie să recunosc că strategie mea de dezvoltare este una realistă. Eu nu pot să le promit oamenilor ceva ce nu le pot oferi. Oamenii s-au obișnuit cu mine ca fiind omul care vorbește mai puțin, dar face mai mult. Voi insista și pe proiecte care să dezvolte turismul și să promoveze acest colț de Rai, am în vedere și infrastructura județului, la fel cum voi acorda o atenție deosebită, în continuare, sportului”, a conchis Ioan Bogdan Codreanu, candidatul PMP la Consiliul Județean Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.