Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc s-a sesizat din oficiu după ce SuceavaLive a publicat un articol referitor la faptul că pe site-ul de socializare Facebook a apărut o postare în care sunt menționate cadre medicale din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc care au fost testate iar rezultatul testării pentru COVID 19 a fost pozitiv.

În urma primelor verificări efectuate a rezultat că la rubrica ”comentarii” ale unei postări pe rețeaua de socializare Facebook privind suspiciunea de contaminare a unor cadre medicale de la Spitalul Municipal C-lung Moldovenesc, utilizatorul contului de facebook a postat o listă în cadrul căreia a menționat numele și prenumele mai multor cadre medicale din cadrul acestei unități medicale iar în dreptul acestora este precizat și rezultatul pozitiv/negativ al testului.
Urmare a acestui fapt s-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal Suceava care a dispus constituirea unui dosar în care să fie efectuate cercetări față de autori necunoscuți pentru săvârșirea infracțiunii prev. de art. 304 al.1 și 2 din Codul Penal.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice” , cercetările fiind continuate de către Serviciul Investigații Criminale Suceava sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.