Vineri, 4 octombrie, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiștii D.S.V.S.A. Suceava au acționat pe raza municipiului Suceava, în Centrul Comercial „Bazar” pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, a transportului, colectării și comercializării ilegale a produselor și subproduselor din peşte rezultate din activitățile ilegale de pescuit, ocazie cu care:

Potrivit IPJ Suceava, a fost depistată o localnică de 55 de ani care comercializa fără a deține documente legale de proveniență 21,28 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole). Femeia a fost sancționată contravențional prin aplicarea a 2 amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor ilicite, în valoare de 532 lei.

Ulterior, a fost depistat un localnic de 29 de ani în timp ce comercializa fără a deține documente legale de proveniență, 27 kg de produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și  cantitatea de 13,2 kg produse de origine animală. Bărbatul a fost sancționat contravențional prin aplicarea a 2 amenzi în cuantum de 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/1990, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor ilicite, în valoare de 1.335 lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.