Muncă, ambiție,  imaginație și o minte deschisă către nou sunt doar câteva dintre „ingredientele“ din activitatea celei mai apreciate  creatoare de modă din județul Suceava, cea care deține Atelierul „Oana Stroici”, cel care îi poartă și numele.

Oana Stroici este astăzi un reper pentru lumea modei din Suceava, dar și un designer extrem de apreciat de specialiștii din acest segment, și, aduce zilnic zâmbete pe fața multor femei. Tânăra și talentata creatoare de modă din Suceava are ani buni de când își trăiește visul și de când, la rândul său, îndeplinește altele.

A fost pasionată întotdeauna de frumos, culoare și forme perfecte, iar cu ajutorul pasiunilor sale scrie zilnic alte povești pentru că moda se află într-o permanență transformare.

 

De ce viața ar trebui să fie ca o haină bine croită de Oana Stroici?

 

Oricine ajunge în atelierul său de pe Strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Suceava, are parte și de consiliere vestimentară  personală, pentru că Oana Stroici  nu crede într-un stereotip sau o regulă general valabilă, ci se mulează pe tipul fiecărei persoane.

La fel ca și în viață, dacă ai un vis care vrei să curgă pe tine, acest lucru poate deveni real, căci orice vis și dorință trebuie să se realizeze dacă ți-l dorești foarte mult, iar în acest caz cel mai bun magician este Atelierul Oana Stroici.  Prin tot ceea ce face, Oana reușește să pună în valoare femeia cu toate calitățile ei.

Hainele trebuie făcute din instinct, altfel această îndeletnicire nu funcționează, demonstrează frumoasa creatoare de modă, care a reușit să se impună pe piața aceasta, într-un timp scurt având în vedere faptul că este atât de greu să îți creezi un nume în acest domeniu.

Și până la urmă câte dintre noi nu ne-am dori ca viața să fie ca o haină bine croită de Oana Stroici?

 

Nume sonore din lumea modei, prezente la prezentări, aprecieri pentru talentata suceveancă

 

Încă de la începuturile în acest domeniu Atelierul „Oana Stroici” a fost unul extrem de prezent în întâlnirile și prezentările de modă care au avut loc în alte județe.

Aici tânăra s-a putut bucura de aprecierile specialiștilor din acest domeniu, aceștia observând talentul nativ pe care aceasta îl are.

În astfel de momente, practic, toată munca, frumusețea și strălucirea sunt condensate în zece minute de o perfecţiune aproape ireală.

 

Atelier „Oana Stroici”, specializat astăzi pe rochii de ocazie și de mireasă

 

Beneficiară a unui proiect important de dezvoltare, Oana Stroci deține astăzi cea mai modernă aparatură din județ, în atelierul său regăsindu-se mașini de cusut sau brodat, de ultimă generație.

Toate acestea, dar și experiența acumulată, au făcut ca astăzi atelierul să se axeze mult pe crearea rochiilor de mireasă. Astfel, cele mai spectaculoase modele pot fi realizate aici, mai ales că furnizorii de materiale cu care aceasta colaborează dețin materiale de cea mai înaltă calitate.

Pentru ca toate creațiile să fie apreciate de cei care le poartă, Oana își sacrifică mult din timpul pe care îl are, muncind extrem de mult.

Uită însă de oboseală în momentul în care o femeie care îmbracă o creaţie de a sa  radiază de frumuseţe, iar ochii îi strălucesc de încântare şi de bucurie.

Iar dacă v-ați întrebat ce planuri de viitor are tânăra să știți că acestea rămân  neschimbate, pentru că aceasta nu își dorește un succes artificial, ci doar să aibă în continuare posibilitatea de a realiza ceea ce îi place şi să existe o compatibilitate ideală cu dorinţa femeilor care vor să poarte ceea ce gândește  şi realizează ea.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.