Gheorghe Flutur a transmis ieri, din plenul Consiliului Județean, mai multe mesaje cu trimitere directă către cei care își desfășoară activitatea cu ajutorul tabletelor, laptop-urilor și care „n-au realizat nimic în viață”, menționând faptul că aceștia nu fac cu el „casă bună”.

Într-un interval orar în care Flutur se afla în timpul serviciului, era plătit din banii statului,  în loc să își prezinte realizările sau să vorbească despre proiectele de pe ordinea de zi, erdoganul politicii sucevene își face campanie proprie și readuce în atenția oamenilor tupeul grosolan pe care îl deține.

 „Eu am văzut mulți de ăștia odihniți, care nu au tocită decât tastatura la tabletă: nici papuci, nici lopată și nici altceva. Sunt harnici în tastatură și tabletă, iar în viața lor n-au făcut nimic. De ăștia sunt sătul și cu mine nu fac ei casă bună”, a transmis amenințător  Flutur.

 

Să vedem ce a realizat Flutur în viață- Partea 1

 

Potrivit declarației sale de avere recente Gheorghe Flutur nu are casă, cea de la Humor fiind trecută pe numele fiicei sale, are o singură mașină și mai multe terenuri și, observăm noi, nu știe că „fiică” se scrie cu doi de i, de două ori scriind cu mâna sa acest cuvânt cu un singur i.

Pe drumuri și fără acoperiș deasupra capului, Flutur a hotărât însă că o casă modernă în Capu Câmpului l-ar ajuta, așa se face că în anul 2018 a început construcția unei clădiri de 164 mp și a cumpărat o anexă din lemn în aceeași localitate.

Este cunoscut faptul că în zonă, neoficial, Flutur ar mai deține și alte unități turistice la care se relaxează uneori, la fel cum se știe faptul că, uneori, în timpul serviciului își mai face cumpărăturile la DEDEMAN pentru noua sa casă.

Dar oare terenul pe care se construiește această clădire este al lui Flutur?

 

Cum s-a realizat Flutur în viață?

 

Voi pune, cum este și firesc, câteva întrebări despre modul în care s-a realizat Flutur în viață.

Pentru că este normal ca fiecare să facem ce ne pricepem mai bine nu mă deranjează dacă în aflarea răspunsurilor mi se alătură și alte instituții ale statului abilitate.

Cum și-a realizat Flutur averea pe care a înstrăinat-o ulterior?

A fost Gheorghe Flutur vreodată un om al securității? Dacă a fost turnător, l-a ajutat asta în obținerea vreunui beneficiu în perioada în care aducea mașini din Germania?

A îngropat Flutur vreo cutie cu bani în vreo pădure? Era aceeași pădure unde și-ar fi pierdut și cheia de la bolidul negru?

Tot ce a realizat Gheorghe Flutur în viață a fost din salariul primit de la „stat”, având în vedere că, încă de la  începerea carierei sale a avut funcții în instituții de stat.

 

PS: Încă o întrebare personală ca de la gospodar la gospodină: întrucât lopata pe care ați folosit-o pe Centura Sucevei era una care se folosește în grajd, aceasta era cumva împrumutată de la o pensiune din Capu Câmpului și a mai fost folosită în grajdul cu exemplare deosebite de cabaline?

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.