Talcioc Cultural a stabilit deja un standard al întâlnirilor de folk și poezie, Folk Frumos și Chitara Cosânzeana ajungând iată la cea de a VI-a ediție, deoarece spectacolele organizate de Adi Bezna & Friends sunt mereu noi.

Sâmbătă, 5 aprilie, iubitorii de folk și poezie de calitate sunt invitați la cea de-a șasea ediție a spectacolului organizat de Adi Bezna, de data aceasta împreună cu Cătălin Ungureanu. Cum îl cunoaștem pe Adi, surprizele se vor ține lanț, deoarece se poate spune orice despre îndrăgitul cantautor cu domiciliul oriunde există amatori de folk, dar nu se poate spune despre el că e previzibil.

Recitator deosebit, momentele sale de poezie, proprie sau a altora, au un farmec aparte, iar muzica este mereu alta, ceea ce face ca locurile la Talcioc să se cam termine atunci când vine el.

Le urăm celor doi protagoniști și invitaților surpriză o seară minunată, demnă să se înscrie în seria manifestărilor de profil. Cum va fi sâmbătă, vă sfătuim să vă rezervați locuri dacă doriți să vă bucurați într-adevăr de spectacolul care începe la ora 21:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.